Adviessessie.

Iedere onderneming is uniek, net als elke ondernemer. Verschillende wensen en behoeftes vragen dan ook om advies op maat. Met een persoonlijke adviessessie ontdekken we de oplossing die het beste bij jouw onderneming past, maar ook de tools en partners die dit realiseren.

noun-approved-data-storage-5525095

Unieke onderneming,
uniek advies

Strategische aanpak.

Een veilige digitale omgeving creëeren vraagt om een strategisch plan van aanpak. Zeker voor een langere termijn. Hoe houd je deze omgeving up-to-date en hoe kwetsbaar is de onderneming nu met de middelen die je hebt? Tijdens een adviessessie kijken we naar jouw mogelijkheden en maken we inzichtelijk welke stappen er nodig zijn om nu en in de toekomst veilig te blijven ondernemen. Het is naast de scans en nulmeting een van de eerste vertrekpunten naar jouw cybersecuritystrategie.

Benieuwd naar wat het netwerk voor jou kan betekenen? Vraag een adviessessie aan.

Advies op maat

Met persoonlijk advies zijn oplossingen specifiek afgestemd op de behoeften en wensen van de onderneming.

Tijd besparen

Een adviessessie bespaart tijd voor de ondernemer. De kennis en kunde is al gebundeld en direct beschikbaar.

Kwetsbaarheden in kaart

De sessie maakt huidige risico's inzichtelijk en toont welke zwakke punten aandacht vereisen.

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven