De
Cyber
Talkshow_

Online cyber talkshow
voor ondernemers

We kijken terug op een succesvolle uitzending van De Cyber Talkshow!

Is jullie cyberveiligheid goed op orde? Of heb je een IT-dienstverlener en ga je ervan uit dat dit goed geregeld is? En ben je er zeker van dat jouw gegevens veilig zijn?

Tafelvoorzitter Ewout Genemans ging het gesprek aan over deze vragen met de inspirerende sprekers Marcel de Boer van Hoppenbrouwers Techniek B.V.Frank van den Ouden van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en Erik de Jong.


Met deze praktische, toepasbare informatie maak jij je organisatie en collega’s cyberweerbaar.

Vul het formulier in, dan ontvang jij de uitzending op de mail.

Ieder met zijn eigen verhaal en expertise, alles om jou te informeren! Wie zien wij terug bij De Cyber Talkshow?

Ewout Genemans

Tafelvoorzitter

Hij is bekend als tv-presentator bij RTL, waar hij programma’s presenteert als Bureau Burgwallen, Verslaafd, Ewout aan de grens en Beruchte Sloppenwijken. Met zijn goede verslaglegging over de criminaliteit is hij de perfecte tafelvoorzitter.

Marcel de Boer

Slachtoffer Cybercriminaliteit

In de rol Financieel Directeur bij Hoppenbrouwers Techniek is Marcel verantwoordelijk voor diverse gebieden binnen deze organisatie. In juli 2021 zijn zij zelf slachtoffer geworden van cyberaanval, welke een diepe impact had op de organisatie. Daarom komt hij graag vertellen wat hen is overkomen en waar zij wel en geen invloed op hadden. Dit verhaal is voor ondernemers en ieder ander.

Erik de Jong

Cybersecurity Expert

Met meer dan 25 jaar ervaring als Cybersecurity Expert, bij organisaties zoals Fox-IT, is hij een bekende in het vakgebied. Je kent hem ook als spreker op grote cyberveiligheid events, waar hij graag zijn kennis deelt met het publiek.

Frank van den Ouden

Voorzitter OHW

Hij is zelf ondernemer én helpt ondernemers met gezonde ontwikkeling op persoonlijke en zakelijk vlak. Hij spreekt mee vanuit zijn rol als Voorzitter van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, waardoor hij weet wat er speelt bij de ondernemers op het eiland.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin