Digitaal loket.

Om snel te kunnen schakelen moet kennis en expertise binnen handbereik zijn. Dit cyberplatform voor ondernemers dient als digitaal loket, zodat je op elk moment van de dag toegang hebt tot hulp en informatie.

noun-approved-data-storage-5525095

Altijd
dichtbij

Stuur je vraag.

Als je wist hoe cybercriminelen te werk gaan, dan zou je weten dat elke onderneming voor hen waardevol is. Daarbij speelt de grootte van de organisatie vrijwel geen rol, want het gaat hen enkel om de toegang. Vraag je je af of de digitale toegang van jouw onderneming goed beveiligd is? Of wil je weten hoe je vanaf hier verder kunt gaan? Ons digitaal loket is 24/7 beschikbaar voor al jouw vragen over cybersecurity.

Snel handelen

Het platform is altijd en overal toegankelijk. Zo los je jouw uitdagingen binnen cybersecurity snel op.

Cyberweerbaarheid dichtbij

Het digitale loket brengt de tools, kennis over cyberweerbaarheid en expertise vanuit onze partners dichtbij

Nieuws en updates

Het loket biedt op elk moment van de dag actuele informatie en updates over cyberdreigingen.

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven