Info@cybernetwerkzhe.nl

Gratis Kennis & Tools

"Slachtoffer worden van een cyberaanval is duur, maar onze kennis is gratis"

Ja je leest het goed, onze kennis is gratis! Wij geloven dat elke ondernemer zich moet kunnen wapenen tegen een aanval, ook wanneer zij niet beschikken over de (financiële) middelen, tijd en kennis. 

Er zit hier geen addertje onder het gras, wij zijn er echt om jou te helpen!

Daarom bieden we gratis kennis en tools aan! 

12 Must Know Phishing Checks

Phishing is non-stop in het nieuws. Logisch ook, het is momenteel namelijk de meest gebruikte manier om MKB’ers aan te vallen.
Terwijl we ons allemaal bezig houden met het sluiten van onze digitale deuren door software, verificaties en meer heeft dit allemaal geen enkel nut als het personeel de deuren vervolgens wagenwijd open zet… 
Daarom hier de 12 checks die jij en je collega’s kunnen doen om te voorkomen dat je één van de vele slachtoffers van phishing wordt! 

5 Basisprincipes van Digitaal Ondernemen

In deze flyer krijg je toegang tot basismaatregelen. 

Als je jouw onderneming wilt beschermen tegen cybercriminelen dan zijn deze 5 stappen cruciaal. 

Deze stappen zijn zelfs zo belangrijk dat het nemen ervan meer dan 80% van de cyberaanvallen voorkomt!

Beschermt Jouw ICT-Leverancier je Onderneming?

Veel ondernemers denken dat een ICT-leverancier garant staat voor IT beveiliging. Dit is helaas vaak niet het geval… Om zeker te zijn dat jouw ICT-leverancier aan alles heeft gedacht, hebben wij 10 vragen verzameld die jij direct kan gebruiken om dit gevaar uit te sluiten!

Cyberbuddy Scan

Het CybernetwerkZHE biedt samen met het PVO een Cyberbuddy scan aan. Dit is een GRATIS en belangeloos aanbod om digitaal jouw ramen en deuren af te sluiten. 

Door een gesprek met een specialist van maximaal een uur worden jouw grootste risico’s inzichtelijk. Na afloop ontvang je een adviesrapport met geadviseerde maatregelen, die je vaak zelf kan toepassen. 

Is je Data Versleuteld? Je hebt nog een Kans!

De organisatie No More Ransom kan je GRATIS helpen! Vaak gebruiken cybercriminelen oude software waarvan de Ransomware Sleutels allang bekend zijn… Jouw onderneming hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te betalen.

Toch Slachtoffer? Doe Aangifte! Wij vertellen je hoe

We hopen dat jouw onderneming nooit slachtoffer wordt van een cyberaanval, mocht dit toch gebeuren, doe aangifte! Je kan jezelf en andere ondernemers helpen. 

Voor elke vorm van een Cyberaanval kan aangifte gedaan worden. Denk hier aan:

  • Afpersing (Ransomware)
  • CEO-Fraude
  • Datalek
  • Fatuurfraude
  • Identiteitsfraude
  • Nepmail (Phishingmail)
  • Online Fraude

Voor de verschillende type aanvallen corresponderen verschillende processen om aangifte te doen, deze zijn te vinden op de knop hieronder.

Vraag de GRATIS kennis aan!

Education Template

WIL JIJ VOORKOMEN DAT JOUW ONDERNEMING GEHACKT WORDT?

Vul je gegevens in om direct toegang te krijgen tot de 12 must know phishing checks om te voorkomen dat jij of je collega's verantwoordelijk is voor een hack:

WIL JIJ VOORKOMEN DAT JOUW ONDERNEMING GEHACKT WORDT?

Vul je gegevens in om direct toegang te krijgen tot de cruciale basis maatregelen om een hack bij jouw organisatie te voorkomen:

WIL JIJ VOORKOMEN DAT JOUW ONDERNEMING GEHACKT WORDT?

Vul je gegevens in om direct toegang te krijgen tot de 10 vragen die jij jouw ICT Leverancier kan stellen om een hack bij jouw organisatie te voorkomen: