Info@cybernetwerkzhe.nl

Help

Gehackt? We helpen je verder!

We hopen dat door goede maatregelen jouw onderneming nooit de dupe is, maar deze garantie is er helaas niet… Daarom is het noodzakelijk om te weten wat jij precies kan doen als je slachtoffer bent! 

Hack helpdesk

Er kunnen veel acties ondernomen worden zonder hier een expert voor te benaderen. Denk hier aan het vaststellen van het type aanval, de stappen die je moet ondernemen als je software gegijzeld is (ransomware) en veel meer. 

Hiervoor is er een overzichtelijk helpdesk ontwikkeld. Twijfel niet om deze te gebruiken! 

Persoonlijke hulp van een expert

Met een overschot aan informatie is het moeilijk om te weten welke stappen jij direct kan nemen om de schade van een cyberaanval te beperken. Een cyberexpert helpt jou met het zetten van deze stappen, je staat er niet alleen voor. 

Een gesprek ter waarde van €250 is bij ons zoals je gewend bent geheel gratis. 

Krijg je gegijzelde software terug

Ransomware (gijzelf software) is de meest voorkomende cyberaanval onder MKB’ers. Gelukkig gebruiken veel cybercriminelen oudere software waarvan de sleutels al lang bekend zijn! Je hoeft dus niet altijd de hoofdprijs te betalen. 

De organisatie No More Ransom helpt je gratis verder. 

Cybercrime Enquete
1
2
3
Wachtwoorden worden ongemerkt gedeeld, geraden of gestolen. Daarom is twee staps verificatie vaak te activeren als een extra beveiliging bij het inloggen. Wat is twee staps verificatie? Ook wel 2 steps verification, two factor verification of afgekort 2FA genoemd.

Dat is inloggen met een combinatie van iets wat een gebruiker weet (wachtwoord) en iets wat de gebruiker heeft (eenmalige code). Een wachtwoord is namelijk iets wat eenvoudig en ongemerkt kan worden vermenigvuldigd (lees: diefstal). Door de combinatie met een code die eenmalig maar op 1 plek kan worden gebruikt is deze extra verificatie vrijwel onmogelijk te misbruiken.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin