Inloopspreekuur.

Bouwen aan een veilige digitale onderneming vraagt om een proactieve aanpak. Om dat te ondersteunen kunnen ondernemers tijdens het inloopspreekuur langskomen voor advies, hulp of begeleiding voor het verbeteren van de cyberweerbaarheid.

noun-approved-data-storage-5525095

Proactief
bouwen

Kom langs zonder afspraak.

Online is er ontzettend veel informatie beschikbaar over cybersecurity en het vergroten van de cyberweerbaarheid. Je kunt kostbare tijd besteden aan het lezen van al deze informatie, maar wellicht is het veel waardevoller om jouw kennis op te doen in een persoonlijk gesprek. Het inloopspreekuur is een goed moment om specifieke vragen over cybersecurity te stellen en tegelijkertijd relevante oplossingen te bespreken, welke zijn toegespitst op jouw onderneming.

Persoonlijk advies

Tijdens het spreekuur gaat het specifiek over jouw onderneming, in plaats van over cyberweerbaarheid in het algemeen.

Interactief

Anders dan online, krijg je direct reactie en de mogelijkheid om meerdere vragen te stellen.

Tijdsbesparing

In het gesprek kun je snel meer input verwerken, omdat de meest relevante informatie al is gefilterd.

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven