Scans & Nulmetingen.

Hoe veilig kun jij jouw onderneming online wanen? Na een cybersecurityscan en nulmeting zie je in hoe kwetsbaar jouw onderneming is voor cyberaanvallen. Maar ook welke beveiligingsmaatregelen jouw cyberweerbaarheid vergroten.

noun-approved-data-storage-5525095

Een goede
basis

Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden

Identificeer jouw cyberrisico.

Met een cybersecurityscan en nulmeting wordt de huidige staat van jouw beveiligingsniveau snel inzichtelijk. Dat is natuurlijk een goed vertrekpunt voor het verbeteren van de cybersecuritystrategie. Doordat kwetsbaarheden kenbaar worden, is direct inzichtelijk hoe datalekken voorkomen kunnen worden.

Aangepaste oplossingen

Van globale oplossingen naar gerichte maatregelen. Een scan of nulmeting betreft alleen jouw onderneming.

Basislijn voor verbetering

Een scan en nulmeting geeft het vertrekpunt van de cybersecurityverbetering aan.

Risico's
beoordelen

Aan de hand van een cybersecurityscan kun je risico's prioriteren en stapsgewijs jouw cyberweerbaarheid vergroten.

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven