Cybercrime? Dat overkomt mij niet!

Het MKB Cybersecurity Event

7 november bij Rabobank Hoeksche Waard (Heinenoord)

14 november bij Zoet of Zout (Stellendam)

Tijd:
15:00 tot 19:00

Georganiseerd door:
CybernetwerkZHE

In samenwerking met:
Threadstone Cybersecurity, Experiensys, Brandbuddies, ICT-PC, AIV automatisering, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en PVO Rotterdam

Ondersteund door:
Gemeente Goeree-Overflakkee, gemeente Nissewaard, gemeente Hoeksche Waard, gemeente Voorne aan Zee, MKB Rijnmond, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), ondernemersvereniging Nissewaard, WEA Accountants & Adviseurs, en Boem Consultants.

Cybercrime? Dat overkomt mij niet. Dit is wat veel MKB’ers denken, maar de praktijk wijst uit dat dit zeker niet het geval is. Het aantal incidenten van cybercrime onder middelkleine ondernemingen stijgt, en de gevolgen zijn niet zelden ontwrichtend.

Om de cyberweerbaarheid van ondernemers op de Zuid-Hollandse Eilanden te verbeteren, organiseert stichting CybernetwerkZHE 2 evenementen met als thema ‘’Cybercrime? Dat overkomt mij niet.”.

Tijdens het plenaire deel van het evenement neemt ervaringsdeskundige en uitstekende spreker Lara Hemstede ons mee in de gevaren van cybercrime voor het MKB. In 2015 is Lara zelf slachtoffer geweest van cybercrime en was haar bedrijf in één klap bijna niks meer waard. Sindsdien heeft ze zich gewapend met kennis van cybersecurity, ethisch hacken en traint ze met haar bedrijf ‘’Cyber Proof’’ organisaties om zich weerbaar te maken tegen cybercrime. Ook deelt ze haar beste tips en tools om jouw onderneming cyberweerbaar te maken.

Hierna geven onze kennispartners in break-out rooms workshops over verschillende cybersecurity onderwerpen. Hier kan je ook advies vragen en kennis opdoen voor de cyberweerbaarheid van jouw organisatie. De onderwerpen van de break-out rooms worden in oktober bekend gemaakt, deelnemers kunnen zich dan inschrijven voor een onderwerp dat hen aanspreekt.

Dit evenement is gratis voor alle ondernemers op de Zuid-Hollandse Eilanden. Val je buiten deze regio? Neem dan even contact op met Arjan Don via arjandon@cybernetwerkzhe.nl. Zie hieronder het programma:

Spreker

Lara Hemstede

Zelf slachtoffer van cybercrime, deelt zij haar beste tips en tools om jouw onderneming cyberweerbaar te maken.

TijdenWat
14.30 – 15.00Inloop & welkom
15.15 -16.00Plenaire sessie door Lara Hemstede
16.15 – 16.45Eerste ronde break-out rooms
17.00 – 17.30Tweede ronde break-out rooms
17.35 – 17.45Afsluiting
17.45 – 18.30Netwerkborrel
Schrijf je in!
Cyberevent 7 november Rabobank Hoeksche Waard
Cyberevent 14 november Zout of Zoet Stellendam

Deel dit evenement:

Scroll naar boven