Partnerprogramma.

Een duurzame beveiligingsoplossing voor het MKB vraagt om een duurzame samenwerking.

Created by Deniconfrom the Noun Project

Handen ineen voor veilig ondernemen

Partner worden
van het netwerk?

Door onze krachten te bundelen, kunnen ondernemers en onze partners van het netwerk profiteren. Samen komen we immers altijd verder. Stichting CybernetwerkZHE streeft dan ook naar wederzijdse voordelige relaties waarin partners kunnen bijdragen aan het versterken van de cyberveiligheid van MKB-ondernemers op de Zuid-Hollandse Eilanden.

En dat doet iedereen op z’n eigen, unieke wijze. Wil je partner worden van het netwerk? Wij vertellen je graag meer over de partnerprogramma’s, het platform en onze werkwijze.

Hoofdpartner

Netwerkpartner

Kennispartner

Cyberveilig
ondernemen.

Het einddoel? Ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven