Actuele dreigingsinformatie.

In een digitale wereld die snel verandert, veranderen de vormen van cybercrime net zo snel mee. Om cybersecurityrisico’s te kunnen beoordelen en te beheren is actuele dreigingsinformatie van essentieel belang. En dat vraagt om onderhoud.

noun-approved-data-storage-5525095

Veiligheid is
continuïteit

Goed geïnformeerd.

De digitale veiligheid van jouw onderneming valt en staat met goed geïnformeerd zijn. Ofwel: het tot je nemen van de beschikbare kennis én de mate waarin je deze informatie toepast. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen is daarom binnen cybersecurity geen luxe, maar een noodzaak.

En dat hoef je niet alleen te doen. Met de kennisbank, verschillende events en initiatieven van CybernetwerkZHE én de aangesloten partners is er genoeg kennis en expertise in huis om de stappen naar jouw digitale veiligheid behapbaar te maken.

Bescherming verbeteren

Met up-to-date informatie kun je bedreigingen op tijd herkennen en jouw beveiligingsmaatregelen aanpassen.

Sneller
handelen

Actuele kennis van zaken helpt je eerder en sneller te reageren op cyberincidenten.

Weerbaarheid behouden

Door op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen houd je jouw cybersecuritystrategie toekomstbestendig.

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven