Cybercrisisoefeningen.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Of in cybersecurity wellicht het hele werk. Wanneer je op listige wijze naar een valse e-mail of website bent gelokt, is het lastig om deze van ‘echt’ te onderscheiden. Met cybercrisisoefeningen leer je jezelf en je collega’s trainen op het direct herkennen van bedreigingen zoals phishing.

noun-approved-data-storage-5525095

Veiligheid; een gedeelde verantwoordelijkheid

Geen lokaas voor phishing.

Een veelvoorkomende vorm van cybercrime is phishing: oplichten door misleiding met bijna identieke, maar valse websites of e-mails. Nietsvermoedend laat je hier gegevens achter en het kwaad is geschied. Helaas gebeurt dit veel vaker dan je zou denken. Toch zijn er genoeg signalen die weggeven dat het hier om phishing gaat.

Met cybercrisisoefeningen weet je deze signalen binnen no-time te herkennen. Door realistische situaties van cyberaanvallen na te bootsen, leer je jezelf en jouw personeel te reageren op echte dreigingen.

Beveiliging verbeteren

Met realistische simulaties leer je cybercrime snel herkennen en ben je beter beveiligd tegen aanvallen,

Leren van fouten

Met training voorkom je herhaling van fouten in het 'echt', door te oefenen in een veilige omgeving.

Bewustwording vergroten

Cybercrisistraining helpt je in het dragen van de verantwoordelijk die je hebt omtrent de bewustwording van jouw personeel

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven