Events.

Vanuit de praktijk blijkt er een groeiende behoefte te zijn aan een centraal platform voor ondernemers. Samen staan we tenslotte sterker in de strijd tegen cybercrime. Door experts, professionals en ondernemers in het ‘echt’ samen te brengen, kunnen we een hoop van elkaar leren.

noun-approved-data-storage-5525095

Samen veilig ondernemen

Een gedeeld doel.

In tegenstelling tot dit cybernetwerk, heeft helaas niet iedereen het beste met jouw onderneming voor. Cybercriminaliteit komt een organisatie altijd duur te staan. Maar wat als alleen kennisdeling een cyberaanval al kan voorkomen? Door je bewust te worden van de risico’s en met relevante voorbeelden uit de praktijk leer je enorm veel van de ervaringen van experts en andere ondernemers.
Van kennisbijeenkomsten, webinars tot talkshows, tijdens een event staat in ieder geval het vergroten van de cyberweerbaarheid van jouw onderneming centraal. Ontdek de kracht van het netwerk en meld je aan voor een van de volgende events.

Netwerk vergroten

Tijdens een event leer je in een keer veel nieuwe mensen kennen, zoals experts uit het vak maar ook mede-ondernemers.

Leren uit de praktijk

Door de relevante verhalen die anderen delen, leer je over de realistische risico's en scenario's uit de praktijk.

Weten wat er speelt

Een kennisbijeenkomst geeft je veel nieuw inzichten over wat er speelt op het gebied van cybersecurity.

Aanmelden als
partner?

Het einddoel: ondernemers in het MKB die cyberveilig ondernemen. Het fundament daarvan is zekerheid, vakkundigheid en kwaliteit. Stichting CybernetwerkZHE staat daarom altijd te popelen om samen te werken met vakfanaten; bedrijven die hun kennis en ervaringen met ons willen delen en met dezelfde gedrevenheid cybercrime het hoofd willen bieden. Ons partnerprogramma richt zich dan ook op bedrijven die duurzame samenwerkingsverbanden willen aangaan met het netwerk.

Ben jij expert op het gebied van cybersecurity en kun je met jouw dienstverlening ondernemers helpen bij het vergroten van hun digitale weerbaarheid? Bekijk onze verschillende programma’s en word partner van het cybernetwerk op de Zuid-Hollandse Eilanden!

Onze partners

Scroll naar boven