Omdat samenwerking
het verschil maakt.

Ons verhaal

2020
Lees verder
Stichting Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden is opgericht met het doel om de cyberweerbaarheid van ondernemers te verbeteren.
2021
Lees verder
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kent CybernetwerkZHE de subsidieregeling Cyberweerbaarheid toe.
2021
Lees verder
Gemeenten sluiten zich aan als partner van ons netwerk en zijn onderdeel van de stuurgroep.
2022
Lees verder
Better Safe than Sorry' Cybercrime Congressen vonden plaats; de basis voor een landelijk congres inzake cyberweerbaarheid.
2022
Lees verder
Onze allereerste online Cyber Talkshow in de vorm van een livestream
2023
Lees verder
Netwerk wordt groter; groeiende aantallen in zowel het bereik als samenwerkingen
Vorige
Volgende

Onze doelen

Bewustwording vergroten
Lees verder
Ondernemers bewust maken van het cruciale belang van het beveiligen van data en gevoelige informatie
Kennisdeling
Lees verder
Kennis en tools verspreiden over alles wat nodig is voor het bouwen aan een veilige en toekomstbestendige digitale omgeving.
Samenwerking versterken
Lees verder
Samen sterker staan in de strijd tegen cybercrime door ons netwerk aan te bieden en duurzame samenwerkingen te stimuleren.
Toegankelijke oplossingen
Lees verder
Oplossingen dichtbij en toepasbaar krijgen door krachten te bundelen en als één platform aan te bieden.
Vorige
Volgende

Waarom wij er zijn.

Stel: je sluit het kantoor af; de voordeur gaat goed op slot, een beveiligingscamera houdt toezicht en je stelt het alarm in. Goede voorzorgsmaatregelen die ook nodig zijn. Want het maakt jouw onderneming vrijwel onaantrekkelijk voor inbraak, diefstal of andere ongewenste praktijken.

Maar wat als deze ongewenste praktijken veel vaker via de achterdeur plaatsvinden? Kun je zeggen dat jouw onderneming digitaal minstens zo goed beveiligd is? Door gebrek aan expertise en simpelweg tijd zijn veel MKB-ondernemers matig of slecht berekend op cyberaanvallen. En dat is een onnodig risico, want 80% van de huidige cyberaanvallen had al met enkele basisstappen voorkomen kunnen worden.

Stichting CybernetwerkZHE wil daarom ondernemers begeleiden en faciliteren in hun strategie, om zo de cyberweerbaarheid te vergroten. Niet alleen omdat de impact van de cyberincidenten steeds groter wordt, maar ook omdat het aantal aanvallen toeneemt. Met kennisdeling, een gevormd netwerk en duurzame samenwerkingen zijn oplossingen binnen handbereik en zijn we, voor ondernemers op de Zuid-Hollandse Eilanden, hét centrale platform op het gebied van cybersecurity.


Ervaren in samenwerking

Ontmoet het team.

Christian Boertje

Voorzitter

“Als eigenaar van BOEM Consultants werk ik dagelijks aan de bescherming van grote bedrijven en organisaties tegen cyberdreigingen. Mijn enthousiasme en expertise wil ik inzetten om via CybernetwerkZHE een waardevolle bijdrage te leveren aan de cyberweerbaarheid van lokale ondernemers. Samen streven we naar een sterke verdediging!”

Daan Soeteman

Daan Soeteman

Penningmeester

“Bij mijn werkzaamheden als adviseur bij Wea Deltaland Accountants en Adviseurs zie ik dat cybersecurity steeds belangrijker wordt. Ik wil graag meehelpen het bewustzijn van ondernemers, dat cybersecurity een steeds groter risico wordt, te vergroten.”

Steven Corijn

Secretaris

“Samen met alle partners en organisaties die verbonden zijn aan CybernetwerkZHE, hoop ik op deze wijze een bijdrage te leveren aan een veiligere, digitale omgeving.”

Remco Tump

Projectteamlid

“Als Accountmanager Grootzakelijk ICT regio Rijnmond constateer ik steeds vaker hoe belangrijk de aandacht en de preventie is voor Cybercriminaliteit. Met het CybernetwerkZHE kan ik die kennis inzetten voor een veiligere omgeving voor bedrijven en instellingen.”

Video afspelen

Unieke
events

Onze partners

Scroll naar boven