Info@cybernetwerkzhe.nl

Over ons

Over ons

CybernetwerkZHE is een samenwerkingsverband gecreëerd om ondernemers te helpen tegen cybercriminelen.  

Cybercriminaliteit is de snelst groeiende criminaliteit in de wereld, en deze groei lijkt niet binnenkort af te nemen. Door een gebrek aan kennis, middelen en tijd zijn kleine ondernemingen steeds vaker slachtoffer.

Diverse partijen in de regio besloten daarom hier wat aan te doen! Het Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden is er dan ook echt voor de ondernemers. Zodat jouw onderneming nooit slachtoffer hoeft te worden van een cyberaanval.

"Slachtoffer worden van een cyberaanval is duur, maar onze kennis is gratis"

Ja je leest het goed, onze kennis is gratis! Wij geloven dat elke ondernemer zich moet kunnen wapenen tegen een aanval, ook wanneer zij niet beschikken over de (financiële) middelen, tijd en kennis. 

Er zit hier geen addertje onder het gras, wij zijn er echt om jou te helpen!

Meet our team!

Ons team bestaat uit verschillende expertises die samengebracht zijn om onze missie zo goed mogelijk voort te zetten! 

Ervaring, innovatie en vooral kennis zijn de kenmerken van het team! Voel je vrij om onze LinkedIn te bekijken waar wij het team verder toelichten

Vanuit mijn rol als cybersecurity consultant bij Nemesys Groep ben ik dagelijks bezig met cybersecurity en help ik organisaties op het digitale vlak beschermen tegen criminelen. 

Michael de Man

CONTACTPERSOON GEMEENTE & POLITIE

Ik fungeer als spil tussen de ondernemers en de deelnemende overheden (gemeenten en politie) en draag vanuit mijn expertise bij aan de preventieve projecten.

Noa Fernandes

Marketing & COMMUNICATIE

Mijn passie is om bedrijven te helpen in doen waar zij juist zo goed in zijn, met het Cybernetwerk ZHE kan ik deze passie volledig benutten.

Daan Soeteman

PENNINGMEESTER

Bij mijn werkzaamheden als adviseur bij Wea Deltaland Accountants en Adviseurs zie ik dat cybersecurity steeds belangrijker wordt. Ik wil graag meehelpen het bewustzijn van ondernemers, dat cybersecurity een steeds groter risico wordt, te vergroten. 

Steven Corijn

SECRETARIS

Samen met alle partners en organisaties die verbonden zijn aan Cybernetwerk ZHE, hoop ik op deze wijze een bijdrage te leveren aan een veiligere, digitale omgeving.

Remco Tump

Projectteamlid

Als Accountmanager Grootzakelijk ICT regio Rijnmond constateer ik steeds vaker hoe belangrijk de aandacht en de preventie is voor Cybercriminaliteit. Met het Cybernetwerk ZHE kan ik die kennis inzetten voor een veiligere omgeving voor bedrijven en instellingen.

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Wie zijn wij?